Toewijzing invoerregeling gezouten pluimveevlees j

Toewijzing invoerregeling gezouten pluimveevlees januari 2019

24 jan 2019

Bericht

De toewijzingen van de aanvragen voor de invoerregeling gezouten pluimveevlees zijn gepubliceerd. Voor deze regeling kon u van 2 tot en met 7 januari importrechten en/of invoercertificaten aanvragen.

Toewijzing

Bij een aantal contingenten is er meer aangevraagd dan er beschikbaar is. In die gevallen heeft de Europese Commissie een toewijzingspercentage vastgesteld. U vindt de toewijzingspercentages hieronder. Voor de andere contingenten is er minder aangevraagd dan er beschikbaar is. Heeft u hiervoor aangevraagd, dan krijgt u importrechten en/of invoercertificaten voor de gevraagde hoeveelheid. Voor enkele contingenten is in Nederland niet aangevraagd.

Toewijzingspercentages per contingent

Groep Contingent Toewijzingspercentage
groep 2            09.4212 0,616216%
groep 5A 09.4215 0,449824%
groep 5A 09.4254 0,512328%
groep 5A 09.4255 1,049342%
groep 6A 09.4216 0,302200%
groep 6A 04.4260 0,331019%

Bron: RVO, 24-01-2019

Heeft u vragen over producten of diensten uit dit artikel? Stel hier uw vraag!
Er wordt alleen gereageerd op serieuze vragen.

Klimaat op maat!

TPI

TPI-Polytechniek is leverancier van ventilatie componenten voor de agriculturele sector. Met ons brede productprogramma kunnen wij voor iedere stal een passende oplossing bieden.

Meer informatie >>

Gerelateerde artikelen

Duurzame pluimveeketen in ontwikkeling

Duurzame pluimveeketen in ontwikkeling

24 jan 2019 Bericht
Duurzame pluimveeketen in ontwikkeling
De keerzijde van eiwitrijk voer

De keerzijde van eiwitrijk voer

9 mei 2019 Bericht
De keerzijde van eiwitrijk voer
"Toenemende concurrentie en prijsdruk in biologisc

"Toenemende concurrentie en prijsdruk in biologische sector"

23 jan 2019 Bericht
"Toenemende concurrentie en prijsdruk in biologische sector"


Vakpartner nieuws

Het LAT concept als variant op de Quality Time voo

Het LAT concept als variant op de Quality Time voor vleeskuikenouderdieren

10 jul 2019 Bericht WUR/Aeres
Het LAT concept als variant op de Quality Time voor vleeskuikenouderdieren
Bundeling van krachten voor het beste resultaat

Bundeling van krachten voor het beste resultaat

24 jun 2019 Bericht WUR/Aeres
Bundeling van krachten voor het beste resultaat
Welzijn van kippen versus volksgezondheid; opvatti

Welzijn van kippen versus volksgezondheid; opvattingen en stakeholders

18 jun 2019 Bericht WUR/Aeres
Welzijn van kippen versus volksgezondheid; opvattingen en stakeholders

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies