Maak kans op één van de drie I-Flush sets! 

Maak kans op één van de drie I-Flush sets t.w.v. € 800!

Tijdens de LIV Venray maakt u kans op één van de drie I-Flush sets. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten en kans maken op één van de drie I-Flush sets.

De I-Flush
De I-Flush; hygiëne totaaloplossing spoelt het drinksysteem volautomatisch gebaseerd op verkregen informatie vanuit de drinklijnen en vooraf ingestelde programma’s. Dankzij de spoelcomputer, drukregelaar en sensoren die het systeem geheel zelf kunnen reguleren, kost het doorspoelen de pluimveehouder vrijwel geen moeite meer. 

Hygiëneprogramma
Optimale hygiëne is erg belangrijk in de pluimveestal en drinkwater speelt hierin een belangrijke factor. Het hygiëneprogramma bestaat uit de I-Control spoelcomputer, I-Flow drukregelaar, Temperatuursensor en de Biofilm sensor. De Temperatuursensor en de Biofilm sensor meten de temperatuur en de opbouw van biofilm in de drinklijnen en verzenden deze informatie naar de I-Control spoelcomputer die deze informatie verwerkt. Wanneer de sensoren afwijkingen meten, of wanneer het voorgeprogrammeerde  tijdstip van spoelen daar is, stuurt de spoelcomputer de I-Flow drukregelaars aan die de drinklijnen doorspoelen. Dankzij de ingebouwde magneetafsluiter in de drukregelaar, waar de doorspoelactuator op wordt gemonteerd, gebeurd dit alles geheel automatisch. Zo kan er optimaal gebruikt worden gemaakt van het doorspoelsysteem. 

De winnaars
De winnaars van de I-flush sets zullen op Pluimveeactueel.nl bekend worden gemaakt.

Wij wensen u veel plezier op de beurs.

Lees meer over de I-flush

Vul uw gegevens in en maak kans op één van de drie I-Flush sets!!
Vul uw gegevens in en maak kans op één van de drie I-Flush sets!!
Aanmelden nieuwsbrief

Weer of geen weer

TPI

Altijd uw ventilatie onder controle

De ventilatie componenten van TPI-Polytechniek bieden u optimale bescherming tegen barre winterse weersomstandigheden. 

Lees meer >

Biofilm door antibioticagebruik tegen gaan

Impex

Regelmatig spoelen houdt de lijnen schoon

Antibioticagebruik kan een residu achterlaten in de drinklijnen. Regelmatig spoelen is dan belangrijk om de opbouw van biofilm tegen te gaan. Een Biofilm sensor houdt de kwaliteit van het drinkwater in de gaten en helpt overmatig spoelen tegen te gaan.

Meer informatie >

Bezoek onze vakpartners