Acties

Winnaars van de drie I-Flush sets t.w.v. € 800 bekend!

Tijdens de LIV Venray kon u kans maken op één van de drie I-Flush sets. Via het Bonnenboekje kon u bij ons in de stand uw gegevens achterlaten. 

De I-Flush
De I-Flush; hygiëne totaaloplossing spoelt het drinksysteem volautomatisch gebaseerd op verkregen informatie vanuit de drinklijnen en vooraf ingestelde programma’s. Dankzij de spoelcomputer, drukregelaar en sensoren die het systeem geheel zelf kunnen reguleren, kost het doorspoelen de pluimveehouder vrijwel geen moeite meer. 

Hygiëneprogramma
Optimale hygiëne is erg belangrijk in de pluimveestal en drinkwater speelt hierin een belangrijke factor. Het hygiëneprogramma bestaat uit de I-Control spoelcomputer, I-Flow drukregelaar, Temperatuursensor en de Biofilm sensor. De Temperatuursensor en de Biofilm sensor meten de temperatuur en de opbouw van biofilm in de drinklijnen en verzenden deze informatie naar de I-Control spoelcomputer die deze informatie verwerkt. Wanneer de sensoren afwijkingen meten, of wanneer het voorgeprogrammeerde  tijdstip van spoelen daar is, stuurt de spoelcomputer de I-Flow drukregelaars aan die de drinklijnen doorspoelen. Dankzij de ingebouwde magneetafsluiter in de drukregelaar, waar de doorspoelactuator op wordt gemonteerd, gebeurd dit alles geheel automatisch. Zo kan er optimaal gebruikt worden gemaakt van het doorspoelsysteem. 

De winnaars
De I-flush sets zijn inmiddels verloot onder de vele deelnemers. De drie winnaars worden hieronder weergeven. PluimveeActueel wenst de winnaars veel plezier met de sets.

  1. Maatschap Soetendaal uit Lunteren
  2. Landbouwbedrijf Salimans uit Nederweert
  3. VOF van de Ven uit Uden

Wij wensen u veel plezier op de beurs.

Lees meer over de I-flush

Invulveld winactie
Invulveld winactie

Nieuw: eerste editie van de Pluimveekrant

Pluimveekrant

Laat u verassen en bekijk hier de eerste editie!

In deze editie komen o.a. de volgende zaken ter sprake. Stalklimaat, on hatch farming, stalinrichting, fijnstof, rassenkeuze, stalconcept, stalsystemen en early feeding. 

Open de Pluimveekrant >

Bezoek onze vakpartners