Maak kans op één van de drie I-Flush sets! 

Maak kans op één van de drie I-Flush sets t.w.v. € 800!

Tijdens de LIV Venray maakt u kans op één van de drie I-Flush sets. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten en kans maken op één van de drie I-Flush sets.

De I-Flush
De I-Flush; hygiëne totaaloplossing spoelt het drinksysteem volautomatisch gebaseerd op verkregen informatie vanuit de drinklijnen en vooraf ingestelde programma’s. Dankzij de spoelcomputer, drukregelaar en sensoren die het systeem geheel zelf kunnen reguleren, kost het doorspoelen de pluimveehouder vrijwel geen moeite meer. 

Hygiëneprogramma
Optimale hygiëne is erg belangrijk in de pluimveestal en drinkwater speelt hierin een belangrijke factor. Het hygiëneprogramma bestaat uit de I-Control spoelcomputer, I-Flow drukregelaar, Temperatuursensor en de Biofilm sensor. De Temperatuursensor en de Biofilm sensor meten de temperatuur en de opbouw van biofilm in de drinklijnen en verzenden deze informatie naar de I-Control spoelcomputer die deze informatie verwerkt. Wanneer de sensoren afwijkingen meten, of wanneer het voorgeprogrammeerde  tijdstip van spoelen daar is, stuurt de spoelcomputer de I-Flow drukregelaars aan die de drinklijnen doorspoelen. Dankzij de ingebouwde magneetafsluiter in de drukregelaar, waar de doorspoelactuator op wordt gemonteerd, gebeurd dit alles geheel automatisch. Zo kan er optimaal gebruikt worden gemaakt van het doorspoelsysteem. 

De winnaars
De winnaars van de I-flush sets zullen op Pluimveeactueel.nl bekend worden gemaakt.

Wij wensen u veel plezier op de beurs.

Lees meer over de I-flush

Vul uw gegevens in en maak kans op één van de drie I-Flush sets!!
Vul uw gegevens in en maak kans op één van de drie I-Flush sets!!
Aanmelden nieuwsbrief

Omniflux luchtinlaatkleppen

Omni_1000.jpg

Voor ventilatie met kwaliteit en betrouwbaarheid

De Omniflux is een unieke luchtinlaatklep welke maximale controle bied over ventilatiecapaciteit en de instroomrichting van de lucht. Klik op onderstaande button voor meer informatie. 

Meer informatie

Doe mee & maak kans!

Impex

Maak kans op één van de drie I-Flush sets!

Klik op de onderstaande button, laat uw gegevens achter en maak kans één van de drie I-Flush sets

Ik doe mee >

Bezoek onze vakpartners